I DAG:
SCENE

Men nu jeg har en hjærne

7. januar 2015
KAN OPLEVES PÅ KØBENHAVNS MUSIKTEATER

Digteren Gustaf Munch-Petersen er faldet under Den Spanske Borgerkrig, kun 26 år gammel. Tilbage er kvinderne, der stod ham nær. De har mistet en far, en mand, en søn – men hans digte er levende.
I scenerummet står 40 tomme kister. Her får publikum plads – til at snuse til kistens træ, mærke skelettet i kroppen, iagttage sælsomme skyggeformationer og lytte til kvinderne, der har taget Gustafs ord til sig og synger dem ud. En klagesang. Et vemodigt suk. En hymne til livets begyndelse og afslutning og alt det, der befinder sig midt imellem.
De tre medvirkende sangerinder Hanne Raffnsøe, Signe Marie Schmidt-Jacobsen og Kirstine Stubbe Teglbjærg har med stor nænsomhed sat musik til Gustaf Munch-Petersens ord. Digteren er død, men hans ord udfoldes på scenen i et viltert og drømmende univers, hvor revolutionære idealer står side om side med levet liv.
Med ‘Men nu har jeg en hjærne’ fortsætter instruktør Nils P. Munk med at arbejde med det publikumsinvolverende teater i en simpel og symbolladet scenografi, hvor skuespillere og publikum får rykket ved teateroplevelsen.Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
13. jan 2015 - 31. jan 2015
Scene info
Medvirkende og komponister: Hanne Raffnsøe, Signe Marie Schmidt-Jacobsen og Kirstine Stubbe Teglbjærg
Iscenesættelse og scenografi: Nils P. Munk
Konsulent: Andreas Dawe

Gæste spil af Det menneskelige Teater
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj