I DAG:
SCENE

Højskolesangbogen

20. november 2016
KAN OPLEVES I KØBENHAVN

Stor teaterkoncert med de hits du kender, dem du elsker og dem du har glemt

Vi kommer ind i historien, hvor alt er gået galt… helt galt. Danmark er totalt udslettet. Kun ni mennesker har overlevet katastrofen, og nu er det op til denne lille gruppe at genopbygge samfundet.

Og så melder spørgsmålene sig. For hvad er det, der binder os sammen som et folk? Hvad holder os i live? Hvad er du og jeg? Til den monumentale opgave har de kun én ledetråd – de elskede og værdibærende sange i Højskolesangbogen.

I en underholdende og rørende teaterkoncert følger vi de overlevendes lettere håbløse forsøg på at leve deres liv i lykke, harmoni og velbehag. En fysisk og visuel forestilling om det almindelige sølle menneske, når det er mest hjertegribende og elskeligt.

Højskolesangbogen er en forestilling om danskhed, og om alt det, der binder os sammen på tværs af generationer og stand. Om det menneskelige, om liv, død, kærlighed, forelskelse og jalousi. Kort sagt: En historie om, hvor svært det er at vælge den hårde vej og ikke bare gemme sig i sofaen og skrue så højt op for volumen, at det virkelige liv forsvinder.

Der er leget med sangene, som nu overvejende er funderet i folk/rock-genren og klassisk, men de musikalske nyfortolkninger tager ikke noget fra den originale version. Det er genhørs-glæde med nye toner og masser af humor, ånd, mod og åbne hjerter.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
25. nov 2016 - 4. feb 2016
Scene info
Iscenesættelse: Minna Johannesson
Scenografi og kostumer: Jonas Fly
Lysdesign: Clement Irbil
Koreografi: Ronni Morgenstjerne
Musikalsk arrangement og kapelmester: Niels Søren Hansen, Nikolaj Heyman

Medvirkende: Mads Rømer Brolin-Tani, Esben Dalgaard, Rasmus Fruergaard, Thomas Hwan, Jens Jørn Spottag, Marie Dalsgaard, Sicilia Gadborg Høegh, Marie Bach Hansen, Tammi Øst, Jane Engelund
Musikere: Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Peter Dombernovsky, Erik Olevik, Liv Vester Larsen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun