I DAG:
SCENE

FRIDAS FUCKING JUL

29. november 2020
KAN OPLEVES I HERLEV

I forestillingen Fridas fucking jul møder vi Frida, Oliver og Cecilie. Frida og Cecilie har været venner siden de var børn, men teenangerårene skiller dem ad. Især når Oliver fra parallelklassen pludselig skal lave gruppearbejde med dem, sætter det virkelig deres venskab på prøve.

?Frida er glad for sin status på gymnasiet, hendes udseende og især hendes ældre kæreste som aldrig har tid til hende, og næsten aldrig tager telefonen. Desuden er hendes mor ikke den som har tid til at trøste sin datter. Cecilie er der er meget klog, får 12 i alt og har en lys fremtid foran sig. Men hun er usikker på sin krop og sig selv. Desuden føler hun at hun begynder at være usynlig for Frida hendes eneste ven. Oliver kan alle li, men ingen ser ham. Han er altid alene i det store hus og hans forældre kommer ikke en gang hjem til jul. Han finder trøst i dårlige jokes, lidt for mange smøger og computer til langt ud på natten. Da Oliver og Frida pludselig finder hinanden i al deres higen efter at blive set, glemmer de alt om Cecilie. Vil de nogensinde tage på juleferie som venner? Slår Frida nogensinde op med sin taber af en kæreste? Kommer Olivers forældre hjem til jul? OG er Cecilie og Fridas venskab snart slut?
Identitet, homoseksualitet og venskab skaber rammen og denne lille fortælling den lille gruppe der bare skulle lave en opgave i biologi.

Måske har du hørt om Albert Rosin Harson, eller måske har du set ham i VIld med Dans. Han er debut som skuespiller i Fridas fucking jul.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
3. dec 2020 - 13. dec 2020
Scene info
Medvirkende: Albert Rosin Harson, Catharina Riis-Jensen og Mikka Chantal Deleuran
Instruktion: Desiré Mangaard
Forfatter, PR og Produktionsleder: Ronnie Jeppesen
Plakatdesign: Andreas Gus Holm Hansen
Dramaturg: Jesper Bræstrup Karlsen
Fotograf: Oliver Jacoby og Daniel Vasilijevic
Komponist: Alexander Nordahl Jensen

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Twain Walking
Udgivelsesdato 12. apr
Vi maler byen rød: The musical
Spilleperiode 4. apr - 27. apr
Sangen om Oda og Anton
Spilleperiode 7. feb - 8. feb
Waiting Places
Spilleperiode 10. feb - 9. mar