I DAG:
SCENE

Dansetimen

22. oktober 2016
KAN OPLEVES I RØDOVRE

Nu er Dansetimen klar til at indtage de danske teaterforeninger og teaterhuse i en opsætning instrueret af Pia Rosenbaum, scenografi af Maja Boberg & Anna Frederikssen og med Jesper Asholt og Annette Heick i hovedrollerne.

Dansetimen er en rørende og meget morsom kærlighedskomedie af Mark St.Germain, hvor Jesper Asholt træder i karakter som en mental handicappet, men charmerende professor John, der nødtvungent indleder et forhold til sin nabo, en karismatisk smuk danser, som er fysisk knæskadet.

Professoren, der er autist med asperger syndrom, er blevet inviteret til en prisuddeling, som også byder på dans over aftenen. Velvidende at han aldrig har danset før og er stærk hæmmet af berøringsangst, tilbyder han sin nabo 2.153 $ for at lære ham et par dansetrin. Den skadede danserinde er indledningsvis massivt afvisende og svøbt ind i sin egen elendighed af udsigtsløs fremtid, men lader sig lokke af pengene. Senga, som spilles af Annette Heick, mestrer til fulde at udtrykke depressionens aggressive væsen i mødet med professoren, og samtidig formår hun at lede professoren ind i dansens luner, og et besynderligt, men varmt kærlighedsforhold, udvikler sig mellem de to.

Dansetimen viser sig at blive nøglen til forløsning af både professorens mentale handicap, og Sengas fysiske handicap, og begge gennemgår de en smuk udviklingsrejse i selskab med hinanden.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
26. okt 2016 - 1. dec 2016
Scene info
Medvirkende: Jesper Asholt og Annette Heick
Instruktør: Pia Rosenbaum
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj