I DAG:
SCENE

Antons højre hånd

15. februar 2015
KAN OPLEVES I RIDDERSALEN I KØBENHAVN

… En næsten sandfærdig, musikalsk historie om Riddersalens tilblivelse.
I 1914 blev teater Riddersalen til. Mellem håndværkere, malere, musikere og gøglere var der en lille italiensk dreng, Giuseppe, der levede i det skjulte. Det er ikke let at være både bange, lille, forladt og langt fra sit hjem. Men så er det godt at blive fundet! Han bliver maleren Anton Hansens hjælper og er med til at male og dekorere Riddersalen.
Det er Riddersalens kunstneriske leder Signe Birkbøll der skriver historien om Anton og hans højre hånd. Fortællingen giver et historisk tilbageblik på Riddersalen og bydelen Frederiksberg, som Anton og hans lille hjælper traver tyndt tilbage i 1914.

Den legendariske duo Wikke & Rasmussen har gennem de seneste 30 år produceret en række populære film, radio- og tv-serier, blandt andet Hannibal & Jerry, Flyvende farmor og Julestjerner. Nu går de til scenen. Det erfarne makkerpar debuterer på de skrå brædder, som sceneinstruktører og teaterskuespillere, i familieforestillingen Antons højre hånd på teatret Riddersalen. De har deres helt specielle stil. De vender tit tingene lidt på hovedet, og finder nye, overraskende måder at anskue verden på. Det er det skæve univers Wikke & Rasmussen nu tager med ind på teaterscenen, og så kommer der masser af musik, selvfølgelig.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
18. feb 2015 - 1. apr 2015
Scene info
Manuskript Signe Birkbøll
Iscenesættelse Wikke & Rasmussen
Scenografi Nils Gøtzsche Frederiksen
Medvirkende Wikke & Rasmussen, Daimi Gentle, Ole Håndsbæk Christensen & Signe Birkbøll Orkester Henrik Silver og Hans Find Møller

Aldersgruppe fra 6 år
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj