I DAG:
SCENE

KRISE

16. september 2019
KAN OPLEVES I ODENSE

En apokalyptisk, populærkulturel reference-hvirvelvind af en roadmovie-forestilling i fem kapitler og en epilog.

Hvad har Dronning Margrethes regnfrakke, hovedpersonerne fra de seneste tre Lars von Trier-film, Anders Fogh Rasmussens forhold til #metoo, Tommy Seebachs ”Under Stjernerne På Himlen” og en ræv med krise og jordens undergang at gøre? ALT

Efter syreregnen har en dødbringende virus spredt sig og inficeret verdens befolkning. Ved nøjere undersøgelse viser det sig, at en blå planet bevæger sig gennem himmellegemet med kurs mod jorden, og rykker nærmere i takt med epidemiens spredning.

Persongalleriet i “Krise” er et mash-up af karakterer fra Lars von Triers filmunivers. Således møder vi Grace fra Dogville, Jack fra The House That Jack Built og Justine fra Melancholia, som befinder sig i en bregneskov der er indkapslet i sort slagterplastik. De tre personer er efterladt alene på jorden med intet andet end desperation, afmagt og et forsøg på at etablere håbet om en fremtid gennem popkulturelle fænomener og hvad ellers man nu klamrer sig til, når jordens undergang er på vej. Og så - midt i det hele - indtræffer spørgsmålet: Giver det overhovedet mening at redde verden?

“Krise” er et sammensurium af popkulturelle referencer, der danner flyvende fundament for et stykke tragikomisk og absurd teater, der undersøger hvordan mennesket reagerer på jordens undergang og i den forbindelse diskuterer kunstens rolle, og om kunsten spejler verdens sande tilstand.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
26. sep 2019 - 24. okt 2019
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar
DANCE WITH ME
Spilleperiode 28. feb - 21. mar
TATOVERING
Spilleperiode 26. feb - 1. maj