I DAG:
SCENE

HUDLØS

1. marts 2022
KAN OPLEVES I ALLERØD

HUDLØS bringer det isolerede menneske under kærlig, absurd og overraskende lup. Instrueret af den palæstinensiske stjerneinstruktør Bashar Murkus.

Vi inviteres ind i en ung mands lille soveværelse. Der er noget farligt udenfor døren, og derfor er han stoppet med at gå ud, og stoppet med ”at gøre”. Men hvad sker der med ham, hvis han simpelthen bare “er”? I en vekselvirkning mellem total passivitet og en galoperende længsel efter livet udenfor, prøver han at holde fast i sig selv. Det resulterer i en række komiske, ømme og rådvilde sammenstød med sig selv, og forestillingen bliver både et absurd billede på moderne liv under pandemien – men også universelt.

Som publikum skal du være klar på, at du ikke får serveret en klassisk historie fra A til B. Lidt ligesom hos Beckett og Kafka. Som instruktøren Bashar Murkus siger ”er der masser af mening, men man skal lede efter den selv”. Du kommer altså uundgåeligt til at læse noget af din egen livshistorie, dine egne frustrerende begrænsninger og inderlige længsler, ind i det du oplever på scenen. Forestillingen handler altså ikke om manden, men om dig!

HUDLØS er skabt af den palæstinensiske stjerneinstruktør Bashar Murkus. Forestillingen blev oprindeligt skabt i Haifa på arabisk og har med stor sucess spillet i Frankrig, Belgien og England. Mungo Park skaber nu en dansksproget version af forestillingen og den bliver en fast del af Mungo Parks repertoire!
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
7. mar 2022 - 5. apr 2022
Scene info
Skrevet og instrueret af Bashar Murkus i samarbejde med det oprindelige produktionshold – Henry Andrawes (skuespiller) og Khashabi Ensemble

Medvirkende: Sebastian Aagaard-Williams
Scenograf: Majdala Khoury
Lysdesign: Muaz Aljubeh
Oversætter: Naja Bjørnsson
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar
DØDSBO PÅ PLEJEMARKEN
Spilleperiode 27. jan - 15. mar