I DAG:
SCENE

ET DUKKEHJEM

22. februar 2019
KAN OPLEVES I AALBORG

Når Nora får nok!

Nora udvikler sig fra at være en føjelig hustru til at være en stærk og selvstændig kvinde, der tager sit gode tøj og forlader mand og børn. Spørgsmålet er om en kvinde, der føler sig svigtet af sin mand, har ret til at forlade ham og deres fælles børn, og uden videre gå og smække med døren? Spørgsmålet er evigt aktuelt og debatten ruller stadig…

Vi giver vores moderne bud på en af verdens mest spillede klassikere – Ibsens berømte skuespil Et Dukkehjem. Reumert-vinderne Nanna Skaarup Voss og Ferdinand Falsen Hiis spiller det unge, fremadstormende par med kurs mod krise.

Nora og Thorvald Helmer er et yngre par med to børn, og de er for relativt nyligt via Thorvalds arbejde steget i graderne og er på vej op i de rigtigt gode samfundslag. Men vejen derop har krævet, at Thorvald blev behandlet for en sygdom, en behandling, som Nora i hemmelighed og ved delvis lyssky metoder, har finansieret. Men når nu sagen er overstået, Nora har betalt sin gæld og alt skulle være godt, hvem skylder så den anden taknemmelighed?
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
9. mar 2019 - 2. apr 2019
Scene info
Forfatter
Henrik Ibsen

Instruktør
Hans Henriksen

Scenograf
Nicolaj Spangaa

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Aske Bergenhammer Hoeg
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SAFE SPACE
Spilleperiode 28. maj - 6. jun
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar