I DAG:
SCENE

DRØMTE MIG EN DRØM

22. maj 2021
KAN OPLEVES I AALBORG

PÅ REJSE I DEN DANSKE SANGSKAT

Med teaterkoncerten Drømte mig en drøm dyrker vi vores fælles glæde ved at lytte, genlytte og genfortrylles af den danske sangskat, som gennem generationer, op- og nedture, krigs- og fredstider har bundet os sammen.

Den danske sangskat lever, ånder og udvikler sig i os alle, uanset om vi er alene, sammen med andre, synger med på musikken i radioen, er i skolen eller på jobbet. Fra vi er helt små, lærer sangen os sproget at kende og får os til at falde til ro og i søvn. I skolen, på højskolen og i andre fællesskaber lærer vi gennem sangen om kendte og ukendte egne af vores land og den store verden. Sangen rører os, rykker os sammen, minder os om sammenhænge større end os selv. Vi får samme puls, samme åndedræt, og mærker med krop og sjæl, at vi hører til noget – en hjemstavn, en tradition – en nation. Intet andet kan gøre det samme, på bare få minutter.

Med stor kærlighed og nysgerrighed er instruktør Jacob Schokking gået på opdagelse i den smukke danske sangskat i alt fra arbejdersange over årstidssange til sange, der hylder ungdommen i al sin mangfoldighed. Resultatet af denne higen og søgen er blevet en storslået og visuel unik teaterkoncert, der præsenterer kendte sange i nye fortolkninger, glemte og ikke længere kendte sange, nye sange – og ikke mindst inviterer publikum med på en rejse ind i den eventyrlige danske sangskat.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
6. maj 2021 - 11. jun 2021
Scene info
MEDVIRKENDE
Line Nørholt
Bolette Nørregaard Bang
Karla Rosendahl
Marie Knudsen Fogh
Ferdinand Falsen Hiis
Sebastian Henry Aagaard-Williams
Østen Borre Simonsen
Evrim Benli
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GØR OPRØR, SAGDE HUN, GØR OPRØR
Spilleperiode 1. jun - 5. jun
DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN
Spilleperiode 19. jun - 20. jun
CELESTE
Spilleperiode 18. jun - 19. jun
PLANKEN UD
Udgivelsesdato 11. jun