I DAG:
SCENE

MIO MIN MIO

4. januar 2019
KAN OPLEVES I ODENSE

MIO, MIN MIO er baseret på Astrid Lindgrens fængslende og eventyrlige klassiker, der tager os med ind i fantasiens vidunderlige og farlige verden

Livet er ikke nemt, når man er ni år, ensom og forældreløs. Og det bliver ikke nemmere, når man, som Bo Vilhelm Olsen, bor hos en adoptivfamilie, der ikke bryder sig om børn.

En dag hvirvles Bo på forunderlig vis ind i et fortryllende eventyr i ’Landet i det Fjerne’, hvor han krones som den hjemvendte kongesøn, prins Mio. Her lever han lykkeligt med sin kærlige far kongen, sin ven Jum Jum og sin hest Miramis, indtil han en aften hører sorgfuglen synge om mørke kræfter. For på den anden side af Morgenlysets bro hersker den onde ridder Kato i Landet Udenfor. Han stjæler børn og gør menneskehjerter til sten, og Mio forstår, at det er hans opgave at bekæmpe den hjerteløse skurk. Sammen med Jum Jum drager Mio ud på en farefuld færd, der kræver heltemod, kløgt og kammeratskab.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
15. jan 2019 - 11. mar 2019
Scene info
Iscenesættelse Frede Gulbrandsen
Scenografi Camilla Bjørnvad
Dramatisering Christina Wendelboe
Oversættelse Kina Bodenhoff
Kapelmester Klaus Risager

MEDVIRKENDE
Mathias Sprogøe Fletting, Jeppe Ellegaard Marling, Malene Melsen, Claus Riis Østergaard, Magnus Andersen Hald, Anton Sager, Ole Boisen, Hanne Hedelund og Lea Baastrup Rønne.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar