I DAG:
SCENE

Tvang

15. april 2017
KAN OPLEVES I AARHUS OG I VALBY TIL CPH STAGE

Roland og Clair køber et hus på tvangsauktion. Det er her, de skal leve, skabe deres familie, invitere deres venner. Det er her, de skal slappe af ovenpå endnu en hektisk dag på jobbet. TVANG er som ”scener fra et ægteskab” på speed! Hurtige og komiske scener om et ungt par, der står midt i det neoliberale liv! De er unge. Og smarte. Lækre. De har gode jobs. De får to smukke børn. De er åbne overfor seksuelle eksperimenter. De tager på eksotiske rejser. Men der er noget der skurer… Er de egentlig så frie, som de selv tror?

Vi har aldrig haft så mange muligheder som i dag, men lever vi samtidig i en tid, hvor vi føler os mindre og mindre forbundet med samfundet og hinanden? Er vi så frie? …eller udsat for tvang?

Vi står hele tiden i et dilemma. Hver dag. Hver time. Hvert sekund! Hvem er vigtigst? Dig, eller de andre? TVANG konfronterer publikum med de spørgsmål, vi hele tiden bliver stillet. Hvad vil du have? Et hus? En bil? En spændende rejse? Eller et samfund, hvor ingen skal bo på gaden? Hvor alle får mad hver dag? Du kan ikke få det hele! Der opstår konstant interne værdikonflikter på den liberale fløj.

Nu mere end nogensinde før! Inde i hovedet kører tankerne. Hvem er jeg? Hvem er jeg som menneske? Hvad er det for et samfund jeg lever i eller tror på? Hvem er vi? I TVANG stilles spørgsmålene og stykket undersøger dilemmaerne.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
22. apr 2017 - 6. maj 2017
Scene info
Medvirkende: David Elnebo og Iza Mortag Freund

Instruktør: Line Paulsen
Scenograf: Nadia Nabil Korsbæk
Dramatiker: Aleksa Okanovic
Fotograf: Karoline Lieberkind
Musik: Iza Mortag Freund
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Lav Sol
Spilleperiode 4. maj - 30. maj
Forårsrullen
Spilleperiode 17. maj - 13. jun
Porno for begyndere
Spilleperiode 16. maj - 9. jun
Martin Hall: A Brief Summary
Udgivelsesdato 4. maj