I DAG:
SCENE

HEJ SKAT

18. oktober 2019
KAN OPLEVES I KØBENHAVN S

Parforholdet. Alt det skønne og dejlige, men – og ikke mindst - også alt det, der knager, nager, gnaver og driver os til desperation, raseri, druk og vanvid.

Manuskriptforfatter og instruktør Troells Toya Det er omdrejningspunktet for den musikalske kærlighedskollage ”Hej ”, som Troells Toya har skrevet og instruerer. Medvirkende er to rutinerede skuespillere fra vækstlaget, Linnea Fabricius og Laurids Lange, begge tidligere elever fra Skuespillerakademiet.

Hvorfor bliver vi ved med, så insisterende, at søge efter noget vi ved kan gøre så ondt? Hvordan holder vi fast i idéen om monogami i en verden fuld af fristelser? Og skal vi overhovedet holde fast i den? Vi ved, at svaret er KÆRLIGHED - den vil vi gerne opleve, men hvad med alt det der følger med at dele sit liv med et andet menneske? Og var det ikke noget med at den romantiske kærlighed først blev opfundet engang i slutningen af 1700-tallet? Er det hele bare et stort fupnummer? Hvorfor bliver vi ved med, så insisterende, at søge efter noget vi ved kan gøre så ondt? Hvordan holder vi fast i idéen om monogami i en verden fuld af fristelser? Og skal vi overhovedet holde fast i den? Vi ved, at svaret er KÆRLIGHED - den vil vi gerne opleve, men hvad med alt det der følger med at dele sit liv med et andet menneske? Og var det ikke noget med at den romantiske kærlighed først blev opfundet engang i slutningen af 1700-tallet? Er det hele bare et stort fupnummer?
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
25. okt 2019 - 3. nov 2019
Scene info
Tekst og instruktion: Troells Toya

Medvirkende: Linnea Fabricius og Laurids Lange
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
DEA TRIER MØRCH - IND I VERDEN
Opleves fra 13. nov - 23. feb
BOLDBANEN
Spilleperiode 6. okt - 12. okt
WOMB OF LIFE
Udgivelsesdato 22. nov
VORES VINGER KAN FÅ STØVET IGEN - ALBUM
Udgivelsesdato 10. maj