I DAG:
Anbefaling - Bøger

Ungdommen har ordet –

TIL UNGDOMMEN anbefalet af Jette Malling
28. december 2020
Vurdering:
Samlet vurdering:
– og det, de unge mennesker har på hjerte, har bud til alle – uanset alder og køn.

I 31 monologlignende og relativ korte kapitler kommer vi rundt om alt det, der til enhver tid har optaget unge mennesker i teenagealderen og som kort kan opsummeres i det enkle spørgsmål: “Hvem er jeg?”
Svaret er ikke så enkelt.

Sjældent – eller rettelig aldrig – har jeg læst en bog, der på så følsom, fin og kærlig måde beskriver den forbandede svære tid, hvor du går fra at være barn til at blive voksen.
Jeg har smilet, jeg har grinet højt, og jeg har grædt mig gennem denne vidunderlige bog, men jeg har samtidig kunnet nikke genkendende til det hele, selvom det er meget, meget længe siden, jeg selv var teenager.
Har du en teenager i hjemmet, og forstår du overhovedet ikke, hvad det lige er, der sker, så læs selv bogen, inden du giver den videre til den teenageramte.

Linn Skåber skriver med såvel dyb indsigt samt stor forståelse, og hendes sprog er både legende og let og tit og ofte særdeles underholdende. Men tag ikke fejl! Alvoren er der; den ligger lige under overfladen.
Lisa Aisato har skabt de dejligste illustrationer, der på fuldendt og poetisk vis går hånd i hånd med teksten lige fra omslaget og hele bogen igennem.
Resultatet af deres samarbejde er en i alle henseender meget smuk og særdeles helstøbt bog.Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj