I DAG:
Anbefaling - Bøger

Udemærket værktøj

Brug din kreativitet og udfold dit potentiale anbefalet af Laura Bentsen
7. september 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Ved første øjekast virker bogen meget teksttung. Jeg synes ikke den fremstår specielt indbydende, hverken udenpå eller indeni.

Da først jeg kommer i gang med bogen, er sproget dog rimelig let læselig, jeg irriteres dog ofte over de mange opremsninger.

I alle kapitler findes et interview med en kreativ person. Disse personer besidder alle ekstremt kreative jobs, og ofte kommer de fra en meget kreativ baggrund. – Her mangler jeg et par interviews med mere ”normale” personer. Med normale personer mener jeg f.eks. familiemoren det har udlevet sin drøm om at sælge sit hjemmesyede børnetøj på nettet, som er kreative på et lidt andet plan. For selvom jeg, for det meste, finder interviewene i bogen interessante, identificere jeg mig ikke med interviewpersonerne. – og det mangler jeg lidt at kunne.

Hvis du går rundt med en lille kreativ idé, men har svært ved at tage skridtet videre, så idéen bliver til virkelighed, ville det bestemt ikke skade dig at læse denne bog. Der er mange små øvelser, der får en til at tænke over tingene, og måske vil disse tanker overraske dig. Jeg blev i hvert fald overrasket et par gange, fordi jeg aldrig før havde konkretiseret disse tanker.

Jeg mener at bogen kan være et godt redskab, hvis man vil kaste sig ud i den kreative verden. Jeg tror dog jeg selv ville nøjes med at låne den på biblioteket, i stedet for at købe den. Men jeg er også mere til at læse sådanne bøger en enkelt gang, og tage det med fra den jeg kan bruge på én gang. Men er man mere til at kunne slå op på øvelser mv. ad flere omgange er det selvfølgelig en fordel at have sit eget eksemplar derhjemme.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj