I DAG:
Anbefaling - Bøger

falske forventninger!

Hændelsen anbefalet af Laura Bentsen
25. oktober 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
Bogen er hurtig at læse og sproget er for det meste ligetil og let forståeligt, men netop derfor er de mange og lange spanske navne et irritationsmoment for mig. Flowet i min læsning bliver forstyrret, idet jeg bliver nød til at stoppe op og gøre et forsøg på at læse navnene (som optræder i fuld længde flere steder på samme side). Det lykkes dog sjældent for mig at få et (for mig) tilfredsstillende resultat ud af mine anstrengelser, måske det skyldes det faktum, at jeg aldrig har haft spansk eller et andet lign. sprog, og derfor ikke den fjerneste ide om den rigtige udtalelse.

Bogen handler ikke rigtig om det jeg troede den skulle handle om. Jeg forventede et stort drama omkring kulturforskelle og det fik jeg ikke rigtig. Den starter ellers godt ud, og man fornemmer hurtigt de store udfordringer Cecilie vil komme til at stå overfor. Men den side af historien topper ret hurtigt, og selve fortællingen og problematikken omkring kulturforskelle bliver hurtig lidt tynd og den formår aldrig rigtig at komme ordentlig til orde igen. I stedet vendes emnet pludselig mod det paranormale. Jeg finder hele situationen omkring Gabriels ændrede personlighed så radikal, og grunden dertil så absurd at den (desværre meget store) del af historien har svært ved at fange mig, især fordi jeg qua den ”bagside” jeg læste før selve bogen, fik et helt andet indtryk af hovedemnet i bogen.

Trods min modvilje mod denne (for mig) uventede handling i bogen, formår den tredje del af bogen alligevel at blive spændende. Spændingen stiger i takt med at slutningen nærmer sig, men desværre formår slutningen heller ikke at leve op til det der lægges op til. Den bliver lidt tam og formår ikke at give en forløsning på spændingen. Til sidst sidder jeg faktisk med tanken om at alt det der blev kæmpet for i løbet af bogen på en måde blev tabt.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj