I DAG:
Anbefaling - Musik

Dansk hygge

HVEM DRØMMER HVEM anbefalet af Hanne Løvendahl
7. marts 2019
Vurdering:
Samlet vurdering:
Lasse & Mathilde er for mig noget meget dansk, ægte, hyggeligt og helt jordnært, og jeg har oplevet dem underholde bl.a. i Valbyparken, hvorpå de efterfølgende stod og solgte egne fynske produkter i en bod.

De har på denne CD haft et spændende samarbejde med bl.a. Daniel Lanois, Hans Kragh-Jacobsen, Ane Riel og Katrine Jensenius.
Desuden dejlige professionelle musikere, dvs. Alex Riel, Wili Jönsson og Ole Fick, som på bedste vis harmonerer med bl.a. Mathildes violin.

Fint at Lasse og Mathilde skiftes til at være frontsanger, og emnerne kommer meget vidt omkring.

Boavista hensætter mig til feriestemning uden stress og jag: "Boavista, med sand mellem kildrende tæ´r. Boavista, ingen bekymringer her"......

En Hjertesag, der handler om at genskabe harmonien i et fastkørt parforhold: "Mon vi holdt lidt mere af hinanden hvis vi holdt lidt mere af os selv?"...….

Luk fuglene ind, hvor vi mindes om vigtigheden i at værne om miljøet.

Kom og dans, som er en livsbekræftende kærlighedshyldest, og her virker det naturligt, at melodien er lidt mere livlig.


Er du her endnu? er en smuk sang med både melodi og tekst af Katrine Jensenius, og den gjorde mig helt rørt: "Når lysene bliver slukket, og jeg ikke mer´er med. Når stjernen ikke funkler vil du så skinne lidt et sted"...…..


Den blå propel handler om at huske at anskue ting fra et helikopterperspektiv.


Livets hamsterhjul synes jeg er tekstmæssigt noget vrøvl: "Først så fødes vi, Sidst så dødes vi"...…….Kort sagt en dejlig og hyggelig samt vedkommende CD i selskab med den fynske duo.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun