I DAG:
Anbefaling - Scene

Min eftermiddag med Gertrude Stein

Gertrude Stein anbefalet af Jette Malling
12. marts 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
Jeg har - her i eftermiddags - mødt Gertrude Stein, hvilket var både fantastisk og sjældent berigende.

Jeg har deltaget i en af hendes mange kunstneriske saloner - godt nok af den slags, hvor man skal tie og blot lytte, mens man sammen med Gertrude går ned af "Memory Lane", alt imens hun pakker et begivenhedsrigt liv ned i kufferter - og jeg er blevet delagtiggjort i hendes tanker om sin samtids kunstneriske univers og hendes liv - og det var bestemt alt andet end kedeligt. Det var intenst og levende. Og begavet, ja til tider ondskabsfuldt og spiddende!
For damen vidste udmærket, hvad hun talte om. Hun kendte sine kunstnervenner; hun kendte deres styrker og svagheder og sagde det højt, der skulle siges.
Og hun kendte sit eget værd. Hun vidste, at hun var et geni, og det lagde hun bestemt heller ikke skjul på. Hun havde sine meningers mod, og hendes meninger og reflektioner over emner fra dengang vækker stadig genklang selv nu, for problematikkerne er eviggyldige.

Til lykke til Lane Lind for en hjertegribende 50 års jubilæumsforestilling. Det var et godt valg, for Lane Lind fylder i den grad rollen helt ud. Hun er sandelig - også - Gertrude Stein.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj