I DAG:
Anbefaling - Scene

Ustruktureret optræden

EN AFTEN MED ANDEN anbefalet af Hanne Løvendahl
2. december 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:
En veninde og jeg startede med frokost på Bakken, rundt og kigge på julemarked, og afslutningsvist til intim optræden med Anden, hvor der var en mikrofon, en scene og en "And".

Han gav sig fuldt ud i 2 t 15 min. med en pause på 20 min., og der blev også grinet meget i det ikke helt fyldte telt, men jeg manglede en rød tråd, for der blev hoppet gevaldigt rundt i de utallige emner om "alt og ingenting".


Hans kæreste og deres 3 børn blev brugt meget i jokes.
Det blev bl.a. nævnt, at kæresten er overtroisk, så da den 7-årige søns kæledyr dør, spørger han, om han så må få en kattekilling. Far svarer, hvis mor siger ja, og det er en sort kattekilling, så er det en aftale...…..

Han var god til at gribe uventede ting, og som eksempel vil jeg nævne natsværmeren, der forvirret fløj rundt i scenelyset.
"Hvis jeg gerne vil have sengen for sig selv om natten, så siger jeg bare til min kæreste, at hov der er en flakser, og straks finder hun soveposen frem, så hun kan flygte til sofaen i stuen".

Han burde strukturere sin optræden lidt, og ja så ville det nok være en god ide at sætte prisen lidt ned på billetterne, så ville der helt sikkert komme mere publikum, for han kan jo bare det der med stand-up.


Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun