I DAG:
Anbefaling - Scene

God børneunderholdning.

HANS OG GRETE anbefalet af Laura Bentsen
26. januar 2020
Vurdering:
Samlet vurdering:
Nogle rigtig gode skuespillerpræstationer og nogle flotte og sjove kulisser, danner rammen om Skuespillet Hans og Grete på Aalborg Teater.

Stykket har et simpelt sprog, der er nemt at forstå, og det formår at holde børnene fanget. Desuden varer stykket kun lige lidt over en time (det er ingen pause indlagt), så de fleste børn formår at kunne sidde stille og koncentrere sig om skuespillet hele vejen igennem. Det var et sjovt stykke for børnene og der blev grinet højt fra salen flere gange.

Der er nogle få uhyggelige scener, hvor børnene bl.a. bliver fanget af nogle uhyggelige væsner, og selvfølgelig er der hele aspektet, med at blive efterladt af mor og far alene i en uhyggelig skov. Så vær obs. på hvordan dit barn har det med sådan noget, før I tager ind og ser stykket. Det er ikke et udpræget muntert stykke, selvom det dog bestemt havde sine sjove scener.

Jeg var taget ind og se Hans og Grete med min mor. Jeg har før haft succes med at tage ind og se Aalborg Teaters opsætninger for børn. Vi har i de fleste tilfælde, haft lige så stor fornøjelse og grinet lige så meget som børnene af forestillingerne. Der har med andre ord været indhold og humor der har henvendt sig til både børn og voksne. Det synes jeg ikke er tilfældet med denne opsætning af Hans og Grete. Den henvender sig, efter min mening, primært til børn. Jeg fik ikke rigtig noget ud af forestillingen og de sjove scener var lidt for meget ”falde på halen” komedie til min smag.

I det store gør forestillingen det den skal: den fanger og underholder børnene, jeg ville ikke tøve med at tage mit barn med ind og se Hans og Grete. Jeg ville derimod ikke tage ind og se det, hvis vi kun var voksne afsted, ikke fordi det er et dårligt stykke, det henvender sig blot ikke til det voksne publikum.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj