I DAG:
Anbefaling - Scene

Darwin opdateret

Arternes oprindelse anbefalet af Jette Malling
18. juni 2013
Vurdering:
Samlet vurdering:
Det er i alle forhold en overvældende forestilling, man kan opleve på Mungo Park, når man løser billet til "Arternes Oprindelse".
Indledningsvis: Darwin versus den bibelske skabelsesberetning. Så modigt af den unge Darwin at gå imod Bibelen med alt, hvad det medførte. Respekt!
Afslutningsvis: Barmhjertighed versus 'Survival of The Fittest'. Et særdeles skræmmende, men realistisk perspektiv rulles ud. For det er nemlig sådan verden ser ud i dag! Man bør gyse!
Og mellem disse to alvorlige yderpunkter den ene mere absurde, men absolut smukt og top professionelt udførte sidehistorie efter den anden.
Hatten af for de tre dygtige skuespillere, som gennem deres sang, dans, 'ballet', skyggespil, sproglige kunnen og voldsomme lydeffekter fortæller evolutionshistorien op til i dag - de fortjener så sandelig at få højeste karakter.
MEN stykkets alvor drukner - desværre - i de lettere platte og overfladiske indslag, som selvfølgelig går rent ind hos 'husarerne'. Utroligt, at kvinder synes det er så hylende morsomt at se en mands bare baller den ene gang efter den anden, når han vender bagdelen ud mod publikum.
Stykket burde mane til eftertanke: Er det virkelig pengene, der skal styre denne verden? Er det den pengestærke, der er "The Fittest"?


Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj