I DAG:
Anbefaling - Scene

Tynd omgang letbenet underholdning

EN AFTEN MED ANDEN anbefalet af Jette Malling
1. december 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:
For første gang i mit liv var jeg og min ledsager til en stand-up forestilling, og det er nok også sidste gang, vi stiller op som publikum til sådan en omgang.

Denne form for total ligegyldig underholdning spækket med ”smarte” bemærkninger faldt slet ikke i vores smag, så vi følte begge, at vi spildte vores tid.

I godt et par timer fyrede Anden nemlig den ene platte joke af efter den anden - mens han travede gulvet tyndt - og langt de fleste af hans jokes og bemærkninger havnede gang på gang langt under bæltestedet og i den værste, ubegavede og underlødige ”værtshuskategori”.
Men det tager åbenbart kegler hos nogen, for mange i teltet morede sig tilsyneladende strålende og grinede nærmest uafbrudt, mens de kom med tilråb og kommentarer. Rent værtshussenarie.

Hvor var viddet, og hvor var biddet henne i denne forestilling? Her havde han en oplagt mulighed for at tage samtidsrelevante emner under ”kærlig” behandling og give dem en tur i ”maskineriet”; men i stedet blev vi præsenteret for usammenhængende, navlebeskuende, irrelevante og langt de fleste gange fuldstændig urealistiske og overdrevne indslag, som desværre ikke tilnærmelsesvis udløste den livsforlængende latter hos os – og vi var ikke de eneste.
Havde det været et Bingo-spil, ville jeg have råbt: ”Ryst posen”!

Hvad ville han i det hele taget med det show? Der var ingen rød tråd i showet, intet budskab han skulle frem til og ud med. Han virkede ikke særlig forberedt, lettere ugidelig og ukoncentreret og tabte tråden flere gange. Showet manglede i den grad drive og energi. Var det blevet sendt på TV, havde jeg hurtigt fundet slukknappen.
Kører Anden mon nu på frihjul på renommeet?

Jeg havde håbet på og glædet mig til en festlig og begavet aften, men sådan blev det langtfra – desværre.
Alligevel giver jeg 3 kongekroner for de tre gange, jeg trak på smilebåndet.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj